نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج و پدافند غیرعامل بهزیستی کشور در مشهد برگزار شد (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)

تبلیغات بنری

گزارش شهر Araiws؛ ؛ مهدی بارجی ، رئیس اداره رفاه خوراسان رازاوی ، در نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه مقاومت بسیج ، امور فداکاری ، دفاع منفعل و مدیریت بحران استان ها امروز (7 فوریه) در مشهاد ، با بیان اینکه تفکر بسیج ، روحیه خودآموز و شهادت خودآزمایی یکی از ویژگی های مجتمع رفاهی است که به خدمات ارائه شده توسط سازمان اشاره دارد و اظهار داشت: یکی از زمینه های این مجموعه زمینه پیری است که شما باید در مورد آن فکر کنید. از آنجا که ما در کشور پیر شدن در کشور هستیم و حدود 2 ٪ از جمعیت استان خراسان رازاوی بیش از 5 سال سن دارند. در سراسر جهان ، روند ورود به پیری یک دوره 5 ساله است و متأسفانه در کشور ما این یک روند 5 ساله است. در پنج سال آینده ، جمعیت سالخورده 2 ٪ خواهد بود و ما به یک کشور سالخورده تبدیل خواهیم شد. در صورت عدم انجام اقدامات لازم ، پرسنل نیازهای ما را برآورده نمی کنند.

مدیر کل رفاه خوراسان رازاوی در مورد ارائه خدمات به کسانی که فعالیت های رفاهی دیگری هستند ، ذکر کرد و افزود: “ما یک گروه معلول داریم که به توجه و خدمات ویژه ای نیاز دارد. ژنتیک و علوم پزشکی ، بیشتر معلولیت ها رو به زوال هستند ، اما در دو گروه های ما در حال افزایش است. سالهای اخیر

وی گفت: طبق آمار تصادفات جاده ای و مرگ و میر جاده ، سال گذشته به دلیل تصادف که حداقل 2 یا 5 برابر خدمات ویژه نیاز دارد ، نزدیک به 6000 پا در جاده داشتیم. ما باید در زمینه پیری ، اوتیسم و ​​صدمات مغزی برنامه ریزی کنیم. در غیر این صورت با بحران روبرو خواهیم شد. در حال حاضر ، پرسنل ممکن است پاسخگو باشند ، اما در آینده ، با توجه به روند صعودی در روند پیری و ناتوانی ، اوضاع متفاوت خواهد بود.

کارگردان کل رفاه خوراسان رازوی گفت: علاوه بر داشتن روح بسیج در رفاه ، این دومین ویژگی آنهاست. بیشتر بسیجها فراتر از قوانین و وظایف تعیین شده کارهای زیادی انجام می دهند. اگر می خواهیم یک جامعه سالم داشته باشیم ، باید افرادی را که وابسته به عوامل خارجی نیستند ، آموزش دهیم و خودخواه و خودخواه باشند.

بورجی گفت: “متأسفانه ، با وجود همه پیشرفت در زمینه های مختلف ، ما در ارتباطات و کمک های انسانی کاهش یافته ایم.” ما باید افرادی را که خودجوش هستند پرورش دهیم و نیازی به پاداش و تقویت خارجی نداریم. همه ما یاد گرفتیم که رویکرد خارجی خود را کنترل کنیم ، که اشتباه است.

تفکر بسیج نمی تواند از ترویج فرهنگ خودکشی و شهادت جدا شود

رضا رحیمی نصیب ، مدیر کل و دبیر شورای مشاوره و هیئت اجرایی کشور ، در سخنرانی گفت: “اگر تفکر بسیج در کشور غالب شود ، مشکلات فعلی ، از جمله این هزینه ها و مسائل اقتصادی ، برطرف می شود و اگر اگر مدیران کشور از تفکر Basij کاهش می یابد.

وی ادامه داد: در جامعه ، اقشار مختلفی مانند کارمندان ، نگهبانان ، پزشکان و مدیران وجود دارد ، اما همه پایه ها که اگر این اقشار با کلمه Basij و با قابلیت های بسیج ترکیب شوند ، در جامعه مؤثر خواهند بود.

طبق قانون ، کلیه آژانس های اداری نظارت مستقیمی از دستگاه برای برقراری ارتباط و ارائه خدمات به جامعه فداکاری و ترویج فرهنگ خودکشی و شهادت دارند.

Rahimi Nasb افزود: “سیستم خودکارندگان تحت قانون ، چهار مأموریت در زمینه خدمت و ترویج فرهنگ خودکشی و شهادت ، که مقامات در زمینه ترویج فرهنگ خودکشی می توانند باشند نزدیک به این ارتباطات مرتبط است. “

درجه اول خطرات جهانی محیط زیست مربوط به بحران معیشت است

رئیس انستیتوی فاجعه طبیعی ایران در این جمع گفت: طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد ، در دو سال آینده ، بحران معیشت و هزینه های زندگی در خطرات زیست محیطی در حوزه فاجعه قرار گرفته است بشر

امیر حسین گورگانی افزود: “پس از این خطر ، سایر خطرات در زمینه محیط زیست شامل بلایای طبیعی و حوادث شدید آب و هوا و عدم کاهش اثرات طبیعی و آب و هوایی است ، نشان می دهد که بیشتر اقدامات جهانی نتوانسته است با تغییرات آب و هوا مقابله کند.”

وی گفت: براساس مطالعه منتشر شده توسط مجمع جهانی اقتصاد در مورد خطرات ، در دهه آینده ، چهار خطرات اول جهانی همان خطرات زیست محیطی خواهند بود.

رئیس انستیتوی فاجعه طبیعی ایران گفت: اگرچه کشور ما نعمت های بسیاری از جمله دسترسی به آب آزاد و سایر تنوع دارد ، اما سطح بالایی از زبری و میزان بارندگی های مختلف دارد. بنابراین ، ایران یکی از کشورهای “آسیب زا” در جهان است که به دلیل ویژگی های فوق ، صاحب اقدامات طبیعی است.

گورگانی ادامه داد: “البته گفته می شود که ایران یکی از چهار نفر در جهان است ، یک تصور غلط است و لازم به ذکر است که ما در بین دو کشور هستیم که بالاترین میزان کشته شدن در حوادث را دارد ، مانند زلزاد بام

وی گفت: خطرات ذکر شده نتیجه اقدامات طبیعی در کشور است که در قالب بلایای طبیعی و بشردوستانه در قالب خطرات و عناوین در شورای عالی مدیریت بحران طبقه بندی و ثبت شده است.

رئیس انستیتوی فاجعه طبیعی ایران گفت: “البته ، امروز هیچ مرز مشخصی بین بلایای طبیعی و انسان وجود ندارد و آنها همپوشانی زیادی دارند ؛ اگر بیشتر سیل های سال ساخته شده است. بنابراین ، بنابراین ، بنابراین ، مرز دقیق بین این دو خطر مشخص نمی شود.

در پایان ، گورگانی گفت: بخش جمعیتی با نیازهای ویژه از جمله اقشار آسیب پذیر یا افراد دارای نیازهای ویژه باید قبل از بحران در یک منطقه برای امدادگران شناخته شود و آژانس های بحران باید در طول بحران به خدمات توجه کنند.

شایان ذکر است که مراسم اختتامیه این گردهمایی فردا (چهارشنبه اول مارس) با سخنرانی سید جاواد حسینی ، معاون وزیر و رئیس سازمان ملی رفاه و گروهی از معاونین در مشهاد برگزار می شود.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews

دیدگاهتان را بنویسید