رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند

تبلیغات بنری

یک متخصص تغذیه بالینی در دانشگاه مشهاد بر محدودیت مصرف غذاهای چرب و سنگین هنگام مسافرت تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه خشکسالی تمرکز و خواب آلودگی را کاهش می دهد ، بنابراین مردم باید در طول سفر به نوشیدن مایعات کافی توجه کنند.

یک گزارش عیاشدکتر سارا مگد گفت: با توجه به آغاز سفرهای نوروز و اسکن ، نه به طور اتفاقی ، لازم است برخی از توصیه های غذایی را برای یک سفر ایمن تر کنترل کنید و یکی از مهمترین آنها تأمین مقدار کافی آب به بدن در طول سفر است. از آنجا که کاهش تمرکز و خواب آلودگی به طور مستقیم با خشکی ارتباط دارد ، رانندگان مشتاق هستند که هنگام مسافرت مایعات کافی داشته باشند.

وی افزود: مصرف نوشیدنی های کافئین مانند قهوه و چای باید کافی باشد: مصرف کافئین بین 1 تا 2 میلی گرم در روز متغیر است و با توجه به اینکه یک فنجان چای حاوی حدود 1 تا 2 میلی گرم و کلیپ های قهوه حدود 1 تا 2 میلی گرم کافئین است ، بنابراین مسافران باید مراقب باشند. در نتیجه ، قدرت رانندگی کاهش می یابد.

“قبل از رانندگی ، حداقل دو ساعت از مصرف غذاهای سنگین و سنگین خودداری کنید ، زیرا مصرف بیش از حد منجر به نوسانات قند خون می شود و در نتیجه قدرت رانندگی را کاهش می دهد.

در پایان ، وی گفت: “از طرف من ، امیدوارم که شهروندان عزیز سال جدید ، با آرزوی سلامتی و غرور خدا.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews

دیدگاهتان را بنویسید